Welkom bij E-Choppers Apeldoorn

E-Choppers Apeldoorn is de plek voor verhuur en verkoop van E-Choppers en elektrische Fatbikes. Wij zijn er ook voor onderhoud of reparatie aan jouw E-Chopper of E-Fatbike.

We bieden tours aan over de Veluwe, langs de hoogtepunten van Apeldoorn of je kunt je eigen route rijden. Een E-Chopper en E-Fatbike huur je al vanaf 2 personen, tot aan bedrijfsuitjes met de hele organisatie. De mogelijkheden zijn eindeloos!

De E-Chopper is gebaseerd op de traditionele chopper, waardoor je dat ‘low-rider’ gevoel krijgt. Hij is volledig elektrisch, stil, zuinig en niet belastend voor het milieu.

De E-Fatbike heeft 5 verschillende standen trapondersteuning, die aan te passen is naar wens. Hij heeft een uniek uiterlijk: robuust, stoer, maar toch voor iedereen handzaam. Ideaal voor als je geen rijbewijs hebt, of gewoon wat beweging wilt.

RENT

Regio Apeldoorn, bijvoorbeeld de Veluwe, ontdek je op onze E-Chopper. Hij is geluidloos, zodat je door de mooiste natuurgebieden kunt rijden. Een gesprek voeren met je tourgenoot is dus geen probleem! Voor iedereen is er een geschikte tour.

BUY

De E-Chopper biedt een compleet nieuwe rijbeleving. Hij is stil, heeft een groot rijbereik en zijn stoere uiterlijk maakt indruk op jong en oud. Iets voor jou? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie! Liever in het echt bewonderen? Kom naar onze winkel aan de Molenmakershoek 46!

REPAIR

Heb jij een E-Chopper of E-Fatbike en is het tijd voor onderhoud? Geen probleem! Ook hiervoor kun je bij E-Choppers Apeldoorn terecht. Je kunt gewoon binnenlopen. Is er iets kapot aan de E-Chopper of E-Fatbike? Ook dan staan wij altijd voor je klaar.

× App ons