Het verhaal achter E-Choppers Apeldoorn

Welkom bij E-Choppers Apeldoorn!

Bij E-Choppers Apeldoorn draait alles om rijplezier, innovatie en een onvergetelijke ervaring op onze stoere E-Choppers.

Ons avontuur begon dankzij Hendrik Buitenhuis, een man met een hart voor alles wat rijdt. Met een succesvolle autoverhuur en garage die ruim 50 jaar geleden door zijn vader werd opgericht, heeft Hendrik de liefde voor voertuigen met de paplepel ingegoten gekregen.

De passie voor frisse en verrassende projecten bracht Hendrik op het idee om E-Choppers te gaan verhuren. Deze elektrische tweewielers staan bekend om hun unieke uiterlijk en fantastische rijbeleving, waardoor ze perfect passen in Hendrik’s straatje van innovatie en avontuur.

Bij E-Choppers Apeldoorn willen we jou de kans bieden om de vrijheid van het rijden op een E-Chopper te ontdekken. Of je nu de stad wilt verkennen, een ontspannen rit door de natuur wilt maken, of gewoon iets nieuws wilt proberen, wij hebben de perfecte E-Chopper voor jou.

We nodigen je van harte uit om contact met ons op te nemen en zelf te ervaren waarom zoveel mensen enthousiast zijn over E-Choppers Apeldoorn.

Stap op, draai de sleutel om en geniet van de rit!

Neem contact met ons op

Heb je vragen of wil je direct een E-Chopper reserveren? Aarzel niet om ons te bellen, mailen of gewoon even langs te komen.
We kijken ernaar uit om je te verwelkomen bij E-Choppers Apeldoorn!

Bel of WhatsApp ons op 06- 50 888 555, of mail naar info@e-choppersapeldoorn.nl.

× App ons