Store

Maak kennis met de E-Choppers en E-Fatbikes in onze winkel! Hier staan E-Choppers en elektrische Fatbikes in verschillende kleuren. We kunnen je alles vertellen over het rijbereik, het onderhoud en zorgen ervoor dat er een kopje koffie voor je klaarstaat.

Heb je al eens getourd op onze E-Chopper of Fatbike en beviel dat zo goed dat je er zelf wel één wil hebben? Kom naar onze winkel aan de Molenmakershoek 46! We geven je vrijblijvend advies.

E-CHOPPERS

De chique Black Edition, de Regular Edition met bijvoorbeeld witte, groene of roze spatborden, of een volledig grijze E-Chopper… Het kan allemaal! Wil jij hoofden doen omdraaien met jouw unieke en splinternieuwe elektrische scooter? Loop even binnen voor de mogelijkheden!

 

 

 

 

ACCESSOIRES

Ben je op zoek naar een telefoonhouder, nieuwe banden of een poetsmiddel? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Vraag naar de mogelijkheden om jouw E-Chopper uniek te maken!

 

 

 

 

ELEKTRISCHE FATBIKES

Zelf nog een beetje in beweging blijven, maar toch het gemak van een elekrisch voertuig? Of heb je geen rijbewijs om op een scooter te mogen rijden? Dan hebben wij de oplossing: een elektrische Fatbike! Deze fiets heeft meerdere snelheden, waardoor je een E-Chopper met gemak kunt bijhouden, maar ook lekker relaxed kunt fietsen. Net waar je zelf zin in hebt!

× App ons