Tours

Verken de prachtige natuur op de Veluwe, maak een Citytour langs alle hotspots, of ga op avontuur en ontdek jouw eigen route. Huur een E-Chopper of E-Fatbike vanaf twee personen tot een bedrijfsuitje met al je collega’s. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Op zoek naar een unieke familiedag, wil je voor jouw afdeling een teambuildingsdag organiseren, of zoek je invulling voor een vrijgezellenfeest? Neem snel contact met ons op en samen met jou zorgen wij voor een op maat gemaakt pakket!

NATURETOUR

Rij met onze stille E-Chopper of E-Fatbike door één van de mooiste natuurgebieden van Nederland. Stop onderweg om het uitzicht te bewonderen, Radio Kootwijk van dichtbij te zien of geniet middenin de natuur van een take-away lunch.

 

 

 

 

 

CITYTOUR

De lijst met Apeldoornse hotspots is lang, maar wij hebben de beste alvast voor je uitgezocht. Deze zijn verwerkt in onze toffe Citytour. Zo kun je Paleis het Loo en stadspark Oranjepark eindelijk in het echt zien.

 

 

 

 

 

 

RELAXEDTOUR

De Relaxedtour is speciaal voor diegene die zich laten leiden door de wind, de zon of instinct. Niemand vertelt jou welke kant je opmoet! Onze E-Choppers en E-Fatbikes beschikken over een telefoonhouder voor je navigatie, dus geen zorgen over de weg terug. Tip: we bieden onze E-Chopper en E-Fatbike ook voor zes uur aan. Genoeg tijd om Apeldoorn zelf te ontdekken!

× App ons