E-chopper Tours

Verken de prachtige natuur op de Veluwe of ga op avontuur en ontdek jouw eigen route. Huur een E-Chopper of E-Fatbike vanaf twee personen tot een bedrijfsuitje met al je collega’s. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Op zoek naar een unieke familiedag, wil je voor jouw afdeling een teambuildingsdag organiseren, of zoek je invulling voor een vrijgezellenfeest? Neem snel contact met ons op en samen met jou zorgen wij voor een op maat gemaakt pakket!

NATURETOUR

Rij met onze stille E-Chopper of E-Fatbike door één van de mooiste en meest unieke natuurgebieden van Nederland. Geniet van de mooiste plekjes op de Veluwe. Het is een afwisselende route van bos, hei en de zandverstuiving.

 

 

 

 

 

VILLAGETOUR

Cruise door de weilanden langs toffe plekken als vliegveld Teuge, recreatieplas Bussloo en haal een ijsje in Twello. Je komt met deze tour ook langs de stoomtreinen. Leuk voor jong en oud! 

 

 

 

 

 

 

RELAXEDTOUR

De Relaxedtour is speciaal voor diegene die zich laten leiden door de wind, de zon of instinct. Niemand vertelt jou welke kant je opmoet! Onze E-Choppers en E-Fatbikes beschikken over een telefoonhouder voor je navigatie, dus geen zorgen over de weg terug. Tip: we bieden onze E-Chopper en E-Fatbike aan voor een volledige dag. Genoeg tijd om Apeldoorn zelf te ontdekken!

× App ons